Το τηλεοπτικό του άστρο λάμπει αυτή την εποχή όσο ποτέ. Ίσως και γι΄ αυτό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βάζει ψηλά τον πήχη στους προσωπικούς του στόχους μιλώντας στο TV Έθνος.

«Επαγγελματικά, ο στόχος μου είναι να γίνω παρουσιαστής. Αλλά ειδικά φέτος και πέρυσι, με την πορεία μου και την πείρα μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος να είμαι μέρος μίας ομάδας. Πλέον τη διαφορά την κάνουν οι ομάδες, οι προσωπομετρικές προσπάθειες έχουν αρχίσει λίγο να σβήνουν…» τονίζει συμπληρώνοντας πως το «Πρωινό mou» του άφησε μία γλυκιά γεύση που όμως του θύμισε -όπως χαρακτηριστικά λέει- το στρατό καθώς όταν το βίωνε νομίζω πως «δε θα τη βγάλει»!

Απαντώντας στις επικρίσεις για κουτσομπολίστικο πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τονίζει ότι δεν το βρίσκει σύμφωνο ο όρος και πως η εκπομπή ήταν μία ανάγκη της εποχής με ρεπορτάζ… κοινωνικού περιεχομένου.

Τι λέει όμως για τη φιλική σχέση με Λιάγκα-Σκορδά που σχολιάστηκε άσχημα; «Έχω πέντε φίλους από μικρό παιδί. Είναι δύσκολο να έχει φιλίες σε αυτό το χώρο γιατί πρέπει να περάσεις καιρό μαζί τους κάτι που όμως μοιραία δε γίνεται γιατί έτσι είναι οι συνεργασίες. Το Γιώργο και τη Φαίη -κατ’ επέκταση αφού είναι οικογένεια- τους έχω ως φίλους στη ζωή μου. Είναι οι δύο άνθρωποι που είναι πιο κοντά μου».

Μιλώντας, τέλος, και για τον εαυτό του, τονίζει πως το ταλέντο του είναι η αυθεντικότητα του «όπως είμαι στην τηλεόραση, είμαι και στην πραγματική ζωή» τονίζει και ο καλός αυθορμητισμός που «όμως καμιά φορά έχει σαν αποτέλεσμα και ακρότητες που όμως προσπαθώ να περιορίσω»…