Για… «κιτρινισμό» κατηγόρησε το «Πρωινό mou» , η Κατερίνα Καινούργιου. Σε συνέντευξη της στο "Alter Vita", η παρουσιάστρια ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε:

«Μου αρέσει πολύ η εκπομπή και η θεματολογία, διαφωνώ βέβαια πολλές φορές με το κουτσομπολιό και τα αρκετά «κίτρινα» σχόλια που συνηθίζουν να κάνουν. Νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε μια πρωινή εκπομπή».

Στην κριτική της, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το «Πολύ Μπλά Μπλά», είπε:

«Είναι μια κριτική που αφορά στη δουλειά που κάναμε πέρυσι, δεν θέλω να τη σχολιάσω εγώ. Από τ�� στιγμή που αυτό νομίζει η κυρία Καινούργιου, είναι η γνώμη της. Την οποία τη σέβομαι, όπως σέβομαι του οποιουδήποτε, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτή».

Μάλιστα τόνισε ότι το γεγονός πως «βγαίνω στο πρωινό –κίτρινο, μπλε, πράσινο όπως κάποιοι λένε-, και λέω τη γνώμη μου και εγώ και οι άλλοι συνεργάτες» ήταν και η αιτία που «ο κόσμος αγκάλιασε την παρέα αυτή. Γιατί ήταν μια αυθόρμητη παρέα, που λέγαμε όλοι τη γνώμη μας, χωρίς να τη στρογγυλεύουμε».

Και κατέληξε ότι «ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και να κρίνει οποιοδήποτε τηλεοπτικό προϊόν. Να σχολιάσω εγώ την γνώμη κάποιου άλλου για μένα; Δεν το κάνω ποτέ».

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα…