Δεν προλάβαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΑΝΤ1 προβληματίζεται για τις χαμηλές πτήσεις του «Elatte» και την κριτική που ασκείται για τη Νάντια Μπουλέ και το κανάλι έβγαλε ανακοίνωση προκειμένου να στηρίξει τους παρουσιαστές της εκπομπής και να προλάβει τα χειρότερα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:
«Δυναμική είσοδο στην πρωινή ζώνη έκαναν η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας. Είπαν «Elatte» στους τηλεθεατές κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία!

Η νέα πρωινή πρόταση του ΑΝΤ1 γι’ αυτό το καλοκαίρι είχε τεράστια απήχηση στις δύο πρώτες προβολές της. Συγκεκριμένα, το «Elatte» ξεπέρασε τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές στο κοινό 15-44 ετών με μερίδιο 19,6%. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόδοση έπαιξαν οι νεαροί τηλεθεατές 15-24 ετών (μερίδιο 22,3%) και οι γυναίκες. Το «Elatte» σημείωσε ποσοστό 24,9% στις γυναίκες 15-44 ετών, ενώ ξεπέρασε το 33% στις νεαρές γυναίκες 15-24 ετών. Μάλιστα, σε επίπεδο πεντάλεπτου η εκπομπή έφτασε χτες το 29,4% στις γυναίκες15-44 και το 36,9% στις γυναίκες 15-24.

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το «Elatte» ήταν πρώτο στη ζώνη του στο κοινό 15-44 με διαφορά σχ��δόν 6 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, ενώ η διαφορά του έφτασε στις 9,7 μονάδες στις γυναίκες 15-44.

Για όλο το καλοκαίρι, η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας θα μας κρατούν σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στη χώρα και στον κόσμο και παράλληλα, θα μας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια, καθημερινά 7:00 με 11:00 στον ΑΝΤ1. «Elatte κι εσείς!».

Όπ��ς βλέπετε και σεις ο ΑΝΤ1 αναγκάζεται να χωρίσει το κοινό σε υποκατηγορίες για να βρει μεγάλα νούμερα ενώ για τις χθεσινές επιδόσεις στα νεανικά κοινά ούτε κουβέντα, αφού πέρασε τη Νάντια μέχρι και ο… Αυτιάς!