Το τερπνόν μετά του… οφελίμου συνδυάζουν δύο από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που συζητούν τα επαγγελματικά τους σχέδια, κάνοντας μπάνια.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Mr Ράδιο Αρβύλα να απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και την… περιποίηση της καλής του φίλης και συνεργάτιδάς του Ευγενίας Σαμαρά, με την οποία αρχικά μίλησε για δουλειά. Λίγο αργότερα, φαίνεται, επειδή η κουβέντα μάλλον «βάρυνε», η Ευγενία βοήθησε τον Αντώνη να πιει το ποτό του στην παραλία με το καλαμάκι, μια και ο ίδιος είχε απλωθεί στην ξαπλώστρα και έστελνε μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο! Η εικόνα με την παρουσιάσ��ρια να δίνει το ποτό με το καλαμάκι στον παρουσιαστή φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο Αντώνης όμως δεν μίλησε μόνο με την Ευγενία για δουλειά, αλλά και με τον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα. Ο Γρηγόρης μάλιστα επισκέφθηκε και τους γονείς του, οι οποίοι περνούν το καλοκαίρι τους στην Χαλκιδική, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία για την νέα ταξιδιωτική του εκπομπή.

Από την παρέα των δύο παρουσιαστών απουσίαζε ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αύγουστο θα περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Χαλκιδική.

(Φωτό: Hello)