Για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη, για τη σχέση τους σήμερα, αλλά και για την παλιά καλή εποχή, μίλησε στην εκπομπή Super Star ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Αφού ξεκαθάρισε ότι με τον κ. Κανάκη (Αντώνη τον έλεγε τότε) δεν έχει πλέον επαφές, αναφέρθηκε στις καλές εποχές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ουσιαστικά σα να ζούσαμε όλοι μαζί εκείνο τον καιρό!».

Ο Σ. Καλυβάτσης αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Αμαν» που παρουσίαζαν τότε και είπε ότι «Ήταν άκρως επαγγελματική δουλειά, αλλά με πολύ ερασιτεχνισμό και πολύ, για να το πω σαλονικιώτικα, με πολύ γκ*ύλα, έτσι με γ-κ!»

Έχει όμως και την εξήγησή του για τον …χωρισμό από τον πρώην φίλο και συνεργάτη του. «Άλλα πράγματα ήθελε ο ένας, άλλα πράγματα ήθελε ο άλλος, οπότε τραβήξαμε το δρόμο μας. Δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές μας και συμβαίνουν και χειρότερα στις δουλειές μας!», λέει ο Σ. Καλυβάτσης.

Τώρα σε ό, τι αφορά τις επίμονες ερωτήσεις γιατί δεν μιλάνε πλέον με τον Α. Κανάκη, ο Σ. Καλυβάτσης είναι κατηγορηματικός. «Θα έχω γίνει 200 χρονών, θα έρχονται στον τάφο μου και θα ρωτάνε αν μιλάω με τον Κανάκη στον Παράδεισο!».