Από τις βουτιές στο νερό, στα σεξουαλικά υπονοούμενα πέρασε η κουβέντα στην πρωινή… ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης «έβγαλαν» σύνδεση με πάρκο, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να κάνει βουτιές σε πισίνα και μάλιστα από βατήρα που βρίσκεται σε πολύ μεγάλο ύψος. Όταν τελείωσε η σύνδεση και ολοκληρώθηκε το θέμα, ο Γιώργος Οικονομέας είπε πως το ύψος του νερού μέσα στην πισίνα που πέφτουν οι επισκέπτες είναι πολύ μικρό. «Μα πώς δεν χτυπάνε, πέφτοντας μέσα; Πρέπει να βάλουν πιο πολύ νερό και να μεγαλώσει το ύψος… Τι να πώ… δεν ξέρω κιόλας… Μήπως να πηδούσαν και από πιο ψηλά; Εσύ, για παράδειγμα, πηδάς από πιο ψηλά; Πηδάς από τα 15;», ρώτησε τον Δημήτρη Καμπουράκη, εννοώντας φυσικά τα 15 μέτρα.

«Όχι, εγώ πηδάω από τα… 17…» απάντησε ο δημοσιογράφος, που βρέθηκε ένα βήμα πριν πέσει από την καρέκλα του από τα γέλια. «Από τα 17, τι; Μέτρα;», ρωτάει όλο δήθεν απορία ο Οικονομέας. «Όχι! Χρόνια!», είπε ο Καμπουράκης.

Οι δύο παρουσιαστές δεν κρατήθηκαν στον αέρα, αλλά ευτυχώς έπρεπε να περάσουν σε διαφημίσεις. Παρ’όλα αυτά, το συνέχισαν μέχρι την τελευταία στιγμή. «Αααα…. Γιατί δύο μέτρα δεν έχουν μεγάλη διαφορά…», συμπλήρωσε ο Οικονομέας, με τον Καμπουράκη να καταλήγει…: «Ναι αλλά δύο χρόνια έχουν διαφορά και μάλιστα μεγάλη…»

Είδατε τι μαθαίνει κανείς παρακολουθώντας τα πρωινά ενημερωτικά;