Μία «περίεργη» περιπέτεια έζησε ο Σπύρος Χαριτατος λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία όπου η παρουσιάστρια του Star Ελένη Τσαγκά βάφτιζε τα δίδυμα αγγελούδια της.

Όχι μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Απλά δεν ήθελε να πάει ιδρωμένος στην εκκλησία και έτσι τα ρούχα που επρόκειτο να φορέσει τα είχε τοποθετήσει στο πορτμπαγκάζ! «Τι στο καλό κάπου θα βρω να αλλάξω» σκέφτηκε.

Ο Σπύρος έψαχνε να βρει την εκκλησία όμως δυσκολευόταν:«κάποια στιγμή ξαφνικά έφτασα. Το πρόβλημα βέβαια ήταν πως δεν είχα βρει χώρο να αλλάξω. Δεν ήξερα τι να κάνω. Φορούσα μία βερμούδα και ένα μπλουζάκι» τόνισε στην εκπομπή του.

Και εκεί που νόμιζε πως θα εμφανιστεί στην εκκλησία με αυτή την ενδυμασία για καλή του τύχη βρήκε ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο ήταν παρκαρισμένο 30 μέτρα από εκεί που γινόταν η βάφτιση: «Πήγα πίσω από το όχημα και γδύθηκα.Οι πυροσβέστες ήταν πολύ καλά παιδιά. Με είδανε γυμνό.Θέλω να τους παρακαλέσω να μην πούνε λεπτομέρειες στους φίλους τους» είπε χιουμοριστικά ενώ ο συμπαρουσιαστής του συμπλήρωσε «Θα έκανε και αντίθεση με τη μάνικα» είπε και όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

Προσέξτε μόνο μη σας βγουν ξινά τα γέλια γιατί ο χειμώνας αναμένεται δύσκολος…