Η ζωή τους ακροβατεί ανάμεσα στον κίνδυνο και το μυστήριο. Οι πιο πολλές φοβούνται σε κάθε τους βήμα και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Ανάμεσα στα άλλα προσωπικά τους αντικείμενα βρίσκεται και ένα... όπλο.

Μία από αυτές εξομολογείται στους "Τάιμς"-χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει την ταυτότητά της- ότι κάποτε αισθανόταν ασφαλής, επειδή νόμιζε ότι την φροντίζουν. Τώρα έμαθε να προστατεύει η ίδια τον εαυτό της!

Η Ντένις Φραντσέζε αποτελεί όμως εξαίρεση. Μαζί με άλλες πέντε συζύγους μαφιόζων ανακάλυψαν έναν πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο για να νιώσουν ασφαλείς. Συμμετέχουν σε ένα νέο ριάλιτι αμερικανικής παραγωγής με τίτλο:"Παντρεύτηκα έναν μαφιόζο".

Οι υπεύθυνοι του πρωτοποριακού ριάλιτι φιλοδοξούν να παρουσίασουν άγνωστες πτυχές της Μαφίας της Νέας Υόρκης. Οι περισσότερες γυναίκες, όπως λένε, δεν γνώριζαν για τη διπλή ζωή του συντρόφου τους μέχρ�� τη σύλληψή του.

Λένε, μάλιστα, ότι οι πρώην σύζυγοί τους ήταν στοργικοί και γοητευτικοί. Το ριάλιτι θα αρχίσει να προβάλλεται τον επόμενο μήνα και το μήνυμα που στέλνει στο κοινό είναι ότι "αυτό που δεν τις σκότωσε, τις έκανε πιο δυνατές".