«Τα παιδιά μαγειρεύουν καλύτερα από εμένα», λέει η Μαρία Μπεκατώρου λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Master Chef Junior» και τονίζει πως οι κριτικές ��εν την ενδιαφέρουν αν και μπορεί να την στεναχωρήσουν. Παράλληλα, δηλώνει πανέτοιμη να παρουσιάσει το σόου, επισημαίνοντας πως έκανε μπότοξ και έχασε κιλά, ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αναλάβει το πρωινό του Mega.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε σήμερα, 20 ημέρες νωρίτερα, το κοινό της εκπομπής της, προκειμένου να αφοσιωθεί στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής.

«Για να με επιλέξει το Mega, προφανώς θεώρησε ότι μπορώ να ταιριάξω σε αυτό το project. Εγώ γι’ αυτό είμαι χαρούμενη, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι καινούργιο μετά από τόσα χρόνια», είπε η Μαρία αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη» και αποκάλυψε πως έχασε 7 κιλά, δεν θα βάψει σκούρα τα μαλλιά της και «χτύπησε» ένα μποτοξάκι όπως έχει παραδεχθεί και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την ίδια, τα γυρίσματα ξεκινούν την εβδομάδα που μας έρχεται και το «Master Chef Junior» θα βγει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο. «Θα ακούσω κι εγώ κριτικές. Μπορεί να στεναχωρηθώ, αλλά εντάξει. Από την στιγμή που αποφάσισα να παρουσιάσω αυτό το project, δεν με νοιάζει», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Μαρία απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει και το επόμενο «Master Chef» ή το πρωινό του Mega, ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής την έχουν αφήσει ελεύθερη να είναι 100% ο εαυτός της.

«Είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη πολύ και δεν με νοιάζει που θα κυλήσει έτσι το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού», κατέληξε η παρουσιάστρια και χαρακτήρισε άψογη την συνεργασία της με τους σεφ - κριτές.