Μεγάλο κεφάλαιο είναι για τον Alpha η Ρούλα Κορομηλά και καλά κάνουν και την έχουν στα όπα – όπα, όμως κάποιοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του ίδιου καναλιού μερικές φορές το παρακάνουν.

«Νοιώθω από τους τυχερούς που είμαι δημοσιογράφος και μπορώ να κάνω τρεις ερωτήσεις στη Ρούλα Κορομηλά» είπε ο ΑΡΤ ενώ είχε στηθεί να κάνει τη συνέντευξη με την γνωστή παρουσιάστρια.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού άνοιξε και συζήτηση για εστεμμένους και για τίτλους. «Ο Θέμης (ο Γεωργαντάς) σας ανακοίνωσε βασίλισσα… το κοροϊδέψατε», είπε ο ΑΡΤ για να απαντήσει αμέσως η Ρούλα: «Δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι των τίτλων».

Στην παρουσίαση των Mad όμως την κορώνα την ζήτησε και όταν ο Θέμης της είπε «θα σου την φέρω στο γραφείο» η Ρούλα του απάντησε: «Με γλύφεις».

Κουβέντα δεν είπε πάντως η παρουσιάστρια για τα σχέδιά της, ούτε για το Greek Idol ούτε για το αν θα υπάρξει νέο Big Brother.

Σφίγγα ήταν βέβαια και στην ερώτηση του ΑΡΤ αν πέρα από την αφοσίωση στη δουλειά έχει αφήσει και καμιά γωνίτσα για έρωτα, αφού απάντησε ότι έχει αφήσει πολλές (γωνίτσες) αλλά μέχρι εκεί. Λέξη παραπάνω, μιας και όπως είπε δεν δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή.