Μες τα κέφια ήταν σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη! Ποιος της έφτιαξε την διάθεση; ο Νίκος Μουτσινάς! Όχι αυτοπροσώπως, αλλά η φάρσα που του έκανε η εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Το αίμα της πίσω πήρε η Ελένη Μενεγάκη, που με το που ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν το πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκε: «ρε τι φάρσα ήταν αυτή που έκαναν στον Νίκο Μουτσινά; γέλαγα, γέλαγα, γέλαγα, ήθελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί, και να έμπαινα μέσα. Πόσες φορές δεν του πέρασε από το μυαλό ότι του κάνουν πλάκα… τον ένιωθα, γιατί τον ξέρω. Όταν όμως είδε και τον τύπο απέναντι, τότε το παλικάρι μου τα είδε όλα».

Και συνέχισε μες τη… «γλύκα» για τον πρώην συνεργάτη της, που όπως σας είχαμε γράψει και παλαιότερα από το star.gr, μια πίκρα του την έχει ακόμα που την άφησε και έφυγε από την εκπομπή: «γλυκό μου, γλυκό μου γλυκό μου αγόρι. Τι ταραχή πέρασες. Τι ταραχή μου πέρασε το καλό μου το αγοράκι. Μπράβο! Πολύ ωραία φάρσα. Πολύ μου άρεσε». Ταραχή και μπράβο δεν πάει λέμε εμείς… Από τη μια συμπάσχει.. από την άλλη «μπράβο» για τη φάρσα;;;

Για το τέλος βέβαια ήταν που του κράταγε το τελειωτικό «καρφί», λέγοντας μες το υπονοούμενο: «μπράβο ρε Νίκο, πάντα τέτοιες ωραίες ταραχές να περνάς. Αλλά καλές ταραχές με ευχάριστο τέλος!»

Όσο για το πώς πάσαρε το video; «πάμε να το δούμε, πάμε να ξεκινήσουμε ωραία, πάμε να γελάσουμε. Μπράβο ρε Νίκο μας έφτιαξες πάλι, μπράβο παλικάρι μου».

Τέτοια χαρά η Ελένη με το "πάθημα" του πρώην συνεργάτη της… Περιέγραφε το σοκ του Μουτσινά και γέλαγαν και τα... "μουστάκια" της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…