Φαίνε��αι τελικά πώς η αδιαμφισβήτητη πρωτιά όλη τη σεζόν του κεντρικού δελτίου του Mega και η μεγάλη διαφορά από το δεύτερο δελτίο του Alter δεν θα υπήρχε, εάν δεν υπήρχαν τα «Μυστικά της Εδέμ».


Από τις 31 Μαΐου, όπου το δημοφιλές σήριαλ τελείωσε γίνεται μάχη κάθε μέρα ανάμεσα στο δελτίο του Mega και τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου οι πρωτιές εναλλάσσονται διαρκώς.


Έτσι χθες τα νούμερα των κεντρικών δελτίων διαμορφώθηκαν ως εξής:


Σύνολο


Alter: 20,5%

Μega: 17,4%

Ant1: 13,6%

Star: 11,6%


Νεανικά Κοινά


Star: 18,5%

Alter: 13,4%

Ant1: 12,7%

Mega: 11,1%


Όσον αφορά τα υπόλοιπα δελτία που προβάλλονται διαφορετικές ώρες: Alpha: 22,7% στο σύνολο και 24,2% στα νεανικά κοινά, Σκάι: 7, 3% σύνολο και 6,1% νεανικά κοινά, ΝΕΤ: 4,8% σύνολο και 2,3% νεανικά.


Όπως εξηγούν στελέχη του Μεγάλου Καναλιού στο star.gr, έως και πέρυσι το δυνατό «lead in» του δελτίου έπαιζε μέχρι τα τέλη Ιουνίου και αμέσως αποσυρόταν το βασικό team των ειδήσεων. Άλλωστε, προσθέτουν, το καλοκαίρι αλλάζει η σύνθεση του κοινού.


Φέτος όμως, λόγω της κρίσης, τα προγράμματα κατέβασαν ρολά στις 31 Μαΐου και είναι πολύ νωρίς να αποσυρθεί το βασικό team των ειδήσεων.


Σε κάθε περίπτωση, στο Μεγάλο Κανάλι αισιοδοξούν ότι θα έχουν και τον Ιούνιο την πρωτιά, λόγω των υψηλών πτήσεων που θα κάνουν τα δελτία στους πίνακες της AGB τα Σαββατοκύριακα, όπου δεν υπάρχει Χατζηνικολάου.