«Πυρά» κατά του Κώστα Καπετανίδη εξαπέλυσε ο Χρήστος Φερεντίνος που έγινε πυρ και μανία με τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη στο «GreekIdol».«Ο Καπετανίδης μίλησε με πάρα πολύ προσβλητικό τρόπο σ’ένα διαγωνιζόμενο. Εγώ στη θέση του διαγωνιζόμενου θα ανταπαντούσα. Δε μπορείς να προσβάλλεις έτσι έναν άνθρωπο», τόνισε.

«Ακόμα και όταν σου επιβάλλουν να είσαι αυστηρός . Δεν πρέπει να ξεπερνάς τα όρια και να έχεις πάντα ευγένεια μέσα σου» είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο ΜTVκαι διερωτήθηκε: «ποιος νομίζει ότι είναι

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όσο για το αν προτιμά την πρωινή ή την απογευματινή ζώνη; «θα μ’ άρεσε η πρωινή ζώνη το απόγευμα» είπε με χιούμορ και συμπλήρωσε «άλλωστε διάφοροι τύποι λένε καλημέρα το απόγευμα».

Τέλος ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά: «μπορώ να κάθομαι ώρες και να σου μιλάω για τη Σοφία.Μπορείς να είσαι παντρεμένος και να συνεχίζεις να φλερτάρεις. Με τη γυναίκα σου φυσικά» είπε προσθέτοντας πως η σχέση του με τη Σοφία γίνεται όλο και πιο δυνατή με το πέρασμα του χρόνου.