Σταμάτη-Σκορδά: Η συνάντησή τους και η πρόσκληση στο Πρωινό!

Μια φιλία που έχει περάσει πολλά

Στο πάρτι που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου για τα 8 χρόνια του site της συναντήθηκε η Φαίη Σκορδά και η Σάσα Σταμάτη.

Όπως ήταν φυσικό οι κάμερες έπεσαν πάνω τους. Η Φαίη μόλις έφτασε φίλησε την Σάσα, ενώ εκείνη ήταν φανερά αμήχανη.

Στη συνέχεια η Φαίη πήγε να μιλήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ η Σάσα συνομίλησε με τον Κώστα Τσουρό και τα υπόλοιπα παιδιά από το Πρωινό ΑΝΤ1.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε τελικά τι θα κάνει την επόμενη σεζόν ενώ φυσικά αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά, με την οποία θα συναντηθούν τηλεοπτικά στο Πρωινό!

 «Δε θα κάνω πρωινό, θα παραμείνω το Σαββατοκύριακο 14:30-16:30.»! Και πρόσθεσε: «Θα πάω καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά. Τι θα μου έχει αφιερωματικό βίντεο; Λες να πεθάνω μετά; Σε πεθαμένους κάνουν τέτοια βίντεο»!

Το χρονικό της φιλίας τους

Από την ημέρα που ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό του Mega η Σάσα ήταν στο πλευρό τους.

Από τότε οι δυο γυναίκες έγιναν αχώριστες, ενώ η Σάσα ακολούθησε το πρώην ζευγάρι και στον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος ήταν συνέχεια μαζί με τη Φαίη σε εκδηλώσεις, βόλτες με τα παιδιά αλλά και τα καλοκαίρια. Έκαναν όλοι μαζί διακοπές.

Ωστόσο, την πρώτη χρονιά του διαζυγίου της Φαίης με τον Γιώργο Λιάγκα, η Σάσα έμεινε στην εκπομπή.

Από τη στιγμή που το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους, ήταν φυσικό η Σάσα να κρατήσει διακριτική στάση, καθώς χρειάστηκε να ερωτηθεί πολλές φορές για τη μεταξύ τους σχέση και δεν θέλησε να ανακατευτεί στην οικογενειακή τους ζωή. Από την άλλη, τον περασμένο Νοέμβριο μεσολάβησε η νεροποντή στη Μάνδρα. Η Σάσα Σταμάτη, ως κάτοικος της περιοχής, επικεντρώθηκε τους προηγούμενους μήνες στην αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν και όπως ήταν φυσικό απομακρύνθηκε τότε από τις κοσμικές εμφανίσεις...

Από την άλλη πλευρά, η Φαίη ήταν περισσότερο απασχολημένη με το στήσιμο της εκπομπής της για δεύτερη φορά από την αρχή. Πέρσι μπορεί να τα κατάφερε και να βγήκε νικήτρια χωρίς τον Γιώργο στο πλευρό της, αλλά φέτος έφτιαξε ξανά το πάνελ από την αρχή με την αποχώρηση της Σάσας και είχε αφιερώσει την απόλυτη προσοχή της στα επαγγελματικά και όχι τόσο στα όσα γράφονταν για εκείνη και τις κοινές τους εξόδους.

Φαίνεται πώς οι δυο γυναίκες μπορεί να σταμάτησαν να κάνουν κολλητή παρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top