Φινάλε για το Keep Running, παρέα με την πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής Στεφανία Λεοντιάδου!

Με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου, στο Star Web TV!

O Nίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου... τερμάτισαν τη φετινή σεζόν και έδωσαν ραντεβού για μία ακόμα πιο συναρπαστική χρονιά με περισσότερα δρομικά νέα και μοναδικούς καλεσμένους!

Πώς, όμως, μας αποχαιρέτησουν;

Δύο καλεσμένοι, που είχαν πολλά να μας πουν, ήρθαν στο studio και μαζί υποδεχτήκαμε αυτό το καλοκαίρι.

Η πολυτάλαντη πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής Στεφανία Λεοντιάδου μοιράστηκε μαζί μας τη δική της δρομική ιστορία, ενώ ο Μιχάλης Κουτσιλιέρης από τη διοργάνωση του Δόλιχου Δρόμου "Ισσωρίας Άρτεμις" μας προσκάλεσε στον αγώνα, που στόχο έχει την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και της άσκησης ως συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδο στην ιατρική.

Τηλεφωνικά, ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα και πρέσβης της φλόγας του Μαραθωνίου Σπύρος Ζαγάρης μας είπε τα πάντα για τον 1ο Αγώνα Δρόμου Μακάριας Πηγής.

Όπως κάθε εβδομάδα, μαζί είδαμε τους κυριότερους διεθνείς μαραθώνιους του προηγούμενου σαββατοκύριακου, δώσαμε χρήσιμες προπονητικές συμβουλές για το καλοκαίρι και ενημερωθήκαμε για όλους τους προσεχείς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάρτε μία γέυση... λίγων χιλιομέτρων από το απόσπασμα και παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top