Φαρμάκη: Έγινε σεξ στο Survivor; Η σκηνή που δεν έδειξαν οι κάμερες

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Φαρμάκη: Έγινε σεξ στο Survivor;

Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Όλγα Φαρμάκη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων αποκάλυψε στη "Νέα Σελίδα" σκηνικά που δεν έδειξαν οι κάμερες ενώ απάντησε και σε… πιο «πιπεράτες» ερωτήσεις  για το παιχνίδι.

«Όλοι μας κάποια στιγμή νιώσαμε τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν. Αυτή που λιποθύμησε, γιατί έπεσε η πίεσή της, ήταν η Ελένη Χατζίδου. Και όλο αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μας! Δεν μπορώ να σου περιγράψω το σοκ που πάθαμε όλοι μας, γιατί βλέπαμε την κατάστασή της και σκεφτόμασταν ότι μπορεί να συμβεί και σ’ εμάς το ίδιο. Ευτυχώς, ήμουν σε μια ομάδα που ήταν ενωμένη και όταν κάποιος παίκτης έπεφτε ψυχολογικά, ο άλλος ήταν δίπλα του για να τον ανεβάσει» ανέφερε.

Όσο για τον υπάρχει δόση αλήθειας στις φήμες πως υπήρξε φλερτ μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Νάσου Παπαργυρόπουλου; «Όχι. Τουλάχιστον τους τρεις μήνες που ήμουν εκεί, δεν δημιουργήθηκε κανένα φλερτ. Από την πείνα, την κούραση και την ψυχική εξάντληση, δεν περνούσε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό μας!».

Μάλιστα, ερωτηθείσα πως αν έγινε sex στο Survivor απάντησε κατηγορηματικά: «Αποκλείεται! Στο «Survivor» αδελφοποιηθήκαμε με τους συμπαίκτες μας. Ήταν τόσα τα προβλήματα, τέτοια η ταλαιπωρία, που το τελευταίο που σκεφτόμασταν ήταν το sex».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top