Star Web TV: Το Keep Running σε ρυθμούς... πεντοζάλι!

Μαζί μας ο δρομέας αντοχής Λουκάς Τσαπρούνης

Κάθε Παρασκευή στις 21:30, τρέχουμε με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου σε μία εκπομπή αφιερωμένη σε όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου. 

Από το δικό μας... στίβο περνούν τα πιο σπουδαία ονόματα του αθλητισμού, ενημερωμένο καλεντάρι για τους προσεχείς αγώνες δρόμου, οι κυριότεροι διεθνείς μαραθώνιοι του προηγούμενου σαββατοκύριακου, προπονητικές συμβουλές, αλλά και μοναδικοί καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει βάλει το δικό του "λιθαράκι" στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. 

Σε αυτή την εκπομπή, έχουμε στην παρέα μας τoν 15χρονο δρομέα αντοχής Λουκά Τσαπρούνη. Ένα μεγάλο ταλέντο, με πολλά όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες.

Μαζί, σχολιάζουμε όλη τη δρομική επικαιρότητα της εβδομάδας και δίνουμε πολύτιμες προπονητικές συμβουλές για τη σωστή επιλογή αγώνων, ειδικά στην περίπτωση των συνεχόμενων συμμετοχών.

Τηλεφωνικά, επικοινωνούμε με τον Γιώργο Αλεβιζάκη, από τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, ο οποίος μας μεταφέρει στο κλίμα του... Μαλεβιζιώτη και μας προσκαλεί να τρέξουμε στο Ηράκλειο και να γνωρίσουμε από κοντά την ξακουστή κρητική φιλοξενία.

Στη συνέχεια, η Τζωρτζίνα Χείλαρη, από την Οργανωτική Επιτροπή του Endomarch Race 2018, μας ενημερώνει για αυτόν τον όμορφο αγώνα, που στόχο έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την ενδομητρίωση.

Για να ενημερωθείτε για όλα τα παραπάνω, παρακολουθήστε εδώ τη συνέχεια της εκπομπής!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top