Νοιάσου για την υγεία σου: Ενημερωνόμαστε για τα προβλήματα του Έλληνα νοσηλευτή και μαθαίνουμε τα πάντα για τη νευροϊνωμάτωση

Κάθε Τετάρτη στις 21:00 με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τετάρτη στις 21:00, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, παρέα με τους καλεσμένους της από το χώρο της υγείας και της ιατρικής, μας ενημερώνει για όσα πρέπει να γνωρίζουμε, ώστε να έχουμε μία καλή ποιότητα ψυχικής και σωματικής υγείας. 

Σε αυτή την εκπομπή, η Αντιπρόεδρος Πα.ΣΟ.Νο.Π Eλένη Πέτρακα επισημαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Έλληνες νοσηλευτές και τονίζει τη βιαιότητα, με την οποία τους φέρονται αρκετά συχνά οι ασθενείς. 

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση Λαμπρινή Σωτηροπούλου μας εξηγεί τα πάντα για την νευροϊνωμάτωση. Μία ασθένεια άγνωστη στους περισσότερους, η οποία όμως υπάρχει, είναι αρκετά ύπουλη και έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία μας. 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top