«Game of Thrones»: Στις 23 Ιουνίου παντρεύεται ο «Τζον Σνόου» την «Ίγκριτ»

Ο γάμος θα γίνει στη Σκωτία

Μπορεί στο «Game of Thrones» να την αγάπησε,  να τη σκότωσε και να κατέληξε στο κρεβάτι με την θεία του, όμως  στην αληθινή ζωή ο Τζον Σνόου θα παντρευτεί  την Ίγκριτ.

Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι, θα παντρευτούν στις 23 Ιουνίου στη  Σκωτία, όπως έγραψε στο Instagram, o συμπρωταγωνιστής τους Πίτερ Ντινκλέιτζ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα. Έκτοτε είναι αχώριστοι. Για αρκετό διάστημα κρατούσαν μυστική τη σχέση τους. Έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι τον Απρίλιο του 2016, στην απονομή των θεατρικών Βραβείων στο Λονδίνο.

Ο γάμος θα γίνει στο κάστρο του πατέρα της Λέσλι στο Άμπερντινσαϊρ. Οι 200 καλεσμένοι έλαβαν τα ταχυδρομικά τις προσκλήσεις τους οι οποίες είχαν αέρα «Game of Thrones».Έφεραν συλλεκτικό γραμματόσημο με το πρόσωπο του Τζον Σνόου!  Εκεί θα είναι και τωρινή συντροφιά του Τζον Σνόου στη Σειρά , η Ντενέρις Ταργκάριεν.

Η ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΤΑΙ

Το τελευταίο διάστημα η σκληρή μητέρα των δράκων έχει χαλαρώσει.  Αυτοσαρκάζεται. Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει το θρόνο της και να αποκτήσει δικό της γραφείο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top