Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα την εξουσία να απολύω τους συνεργάτες μου στον Alpha»

«Το κακομαθημένο, δε νομίζω ότι θα ήταν ένα επίθετο που θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου»

H παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στην παρέα του Dot. Η ίδια μίλησε για την απόφασή της να πάει στο  Survivor, για τη σχέση της με τον Αlpha καθώς και για όλα όσα της χρεώνουν.

 «Το κακομαθημένο, δε νομίζω ότι θα ήταν ένα επίθετο που θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου. Στην αρχή διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα. Ήμουν ένα πρόσωπο που άρεσε να το συνδέουν με ό,τι το χειρότερο έχει κάνει. Σαν να ψάχναμε και την Lindsay Lohan της Ελλάδος.

Δε θεωρώ ότι ήμουν θύμα, απλά κάποια πράγματα γίνονταν στην υπερβολή τους. Όταν για παράδειγμα πέσει ο καφές εδώ και πεις «Πωπω! Καταστράφηκε! Τον έριξε επίτηδες!», μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα με το να πει κάποιος «Λερώθηκε να το καθαρίσουμε». Είναι και ο τρόπος…

Αλλά πράγματα χοντρά που μου χρεώνουν για διωγμούς και απολύσεις, σίγουρα δεν είναι πράγματα που με εκφράζουν και που έβαλα το χεράκι μου. Δεν ήταν αρμοδιότητα μου και δεν είχα και όλη αυτή την εξουσία για να το κάνω. Και είναι και πάρα πολύ χαζό εκ μέρους ανθρώπων να το λένε, ότι ένα κορίτσι 23-24 θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά. Δηλαδή από που κι ως πού; Δεν τους απέλυσα αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν πήγα ποτέ, ούτε να προσλάβω, ούτε να απολύσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top