Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της όταν ο Βασάλος αποκάλυψε on air ότι είναι ζευγάρι!

Γιατί το ζευγάρι δεν κάνει σχέδια γάμου;

Βαλαβάνη: Η αντίδραση για την αποκάλυψη της σχέσης της

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την αντίδρασή της όταν ο σύντροφός της αποκάλυψε on air ότι είναι ζευγάρι, αλλά και γιατί δεν κάνουν ακόμα σχέδια γάμου μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Πότε είδες για πρώτη φορά ερωτικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Πολύ μετά το παιχνίδι! Σίγουρα όλες οι κοπέλες λέγαμε ότι είναι ωραίο παιδί ο Κωνσταντίνος, αλλά μέχρι εκεί. Και στην αρχή ομολογώ ότι δεν τον είχα παρατηρήσει καν!

Με τον Κωνσταντίνο, πριν γίνετε ζευγάρι ήσασταν φίλοι. Φοβηθήκατε στην αρχή της σχέσης σας ότι μπορεί να καταστρέψετε τη φιλία σας;

Όχι. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και όπως φάνηκε κάναμε πολύ καλά, γιατί η φιλία μας εξελίχθηκε σε μία όμορφη σχέση!

Έχουμε δει αρκετές φορές μέχρι τώρα σε πρωινάδικα ζευγάρια. Θα τολμούσατε με τον Κωνσταντίνο την παρουσίαση μίας πρωινής εκπομπής;

Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής, ούτε θα είμαστε για πάντα στην τηλεόραση. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πει ότι πολλές φορές η Φαίη Σκορδά τον κλωτσούσε κάτω από τον τραπέζι, όταν έλεγε κάτι που δεν έπρεπε. Κάνεις κι εσύ το ίδιο στον Κωνσταντίνο;

Και να ήθελα δεν προλαβαίνω… Είναι τόσο ειλικρινής και αυθόρμητος που ότι σκέφτεται θα το πει. (Γελάει). Ακόμα και όταν ανακοίνωσε ότι είμαστε μαζί, ξαφνιάστηκα κι εγώ η ίδια. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και βλέποντας την εκπομπή απο το σπίτι, μου ήρθε νταμπλάς! (Γελάει). Μου πήρε κανένα πεντάλεπτο μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί! (Γελάει).

Πιστεύεις ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο άντρας της ζωής σου;

Με τον Κωνσταντίνο περνάμε πολύ ωραία μαζί και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Και οι δύο αντιμετωπίζουμε την σχέση αυτή σοβαρά και πιστεύουμε ότι θα έχει εξέλιξη.

Κάνετε σχέδια γάμου;

Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε σχέδια γάμου.

Δηλαδή, αν σου κάνει πρόταση γάμου θα πεις όχι;

Το έχουμε συζητήσει και συμφωνούμε και οι δύο ότι δεν είναι ακόμα η ώρα για να έρθει το μονόπετρο! (Γελάει). Ζούμε το τώρα και δεν επιθυμούμε περισσότερες δεσμεύσεις. Βέβαια, επειδή όπως προανέφερα ο Κωνσταντίνος είναι πολύ αυθόρμητος τα περιμένω όλα από εκείνον!

Αντιμετωπίσατε προβλήματα όταν αποφασίσατε να συγκατοικήσετε;

Προς το παρόν δεν έχουμε τσακωθεί με τον Κωνσταντίνο! Δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ χωριστά, ούτε έχουμε παρεξηγηθεί και κρατήσει μούτρα ο ένας στον άλλον. Το μυστικό στη σχέση μας είναι πως ότι μας ενοχλεί το συζητάμε και το λύνουμε επιτόπου, πριν γίνει μεγάλο θέμα! Δεν μπορεί να λειτουργήσει μία σχέση αν δεν γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά και οι δυο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top