Ο Ντάνος δηλώνει single λόγω... υποχρεώσεων!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για την προσωπική του ζωή, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Ντάνος με την Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής, αλλά και για το αν θα τον δούμε να παίζει στο θέατρο.

«Το θέατρο είναι ένα άλλο, πιο μεγάλο κεφάλαιο από την τηλεόραση. Είμαι ήδη σε έναν καινούργιο χώρο όπου ακόμη καλά καλά δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι εκεί και νομίζω ότι δεν είναι η ώρα για να κάνω θέατρο. Πέρα από τον  λίγο χρόνο που μου μένει, νομίζω ότι χρονικά όσον αφορά την ετοιμότητα, δεν είμαι καλά για να ξεκινήσω. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά», είπε αρχικά ο νικητής του Survivor, καλεσμένος στο «Πρωινό».

Και συνέχισε, μιλώντας για το αν τον έχουν φοβίσει οι αρνητικές κριτικές: «Όχι δε φοβάμαι, δεν είναι φόβος. Το να ξεκινήσω να κάνω θέατρο τώρα, δεν είναι ότι δεν το κάνω γιατί φοβάμαι. Θέλω τα πράγματα να γίνονται σωστά. Θα μου πεις τώρα είσαι σε ένα σίριαλ που πάει και καλά, είναι σωστό; Δεν είχα και πολύ μεγάλα περιθώρια να ξεκινήσω από πιο προοδευτική έτσι φάση.»

 

Τέλος, αποκάλυψε πως είναι single. «Είμαι μόνος! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο κορίτσι στη ζωή μου. Είμαι μόνος στο επίπεδο της σχέσης. Είμαι ένας άνθρωπος με ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, δεν μου δίνεται η δυνατότητα να έχω έναν άνθρωπο. Εγώ είμαι εδώ κι εκεί. Δεν είναι ότι βάζω τη δουλειά πάνω από τη σχέση, αλλά είναι μια δημιουργική φάση στη ζωή μου» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, προσθέτοντας: «Ίσως δεν είμαι σε θέση καν να δω αν είναι το κατάλληλο άτομο ή η κατάλληλη συνθήκη για μια σχέση πιο σοβαρή. Έχω γνωρίσει ανθρώπους αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι με κάποια κοπέλα τώρα».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top