«The Transporter»: Περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Jason Statham!

Συντονιστείτε στο Star στις 22.00

Δείτε στο βίντεο το trailer της ταινίας!

Μία από τις καλύτερες περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ, το «The Transporter», σε σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ και Κόρι Γιούεν, μεταδίδει απόψε, στις 22:00, το Star!

Ο Φρανκ Μάρτιν, ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ζει στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα - συχνά υπόπτου περιεχομένου - με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες, που συνεπάγεται η επικίνδυνη δουλειά του, ο Φρανκ ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα», «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου».

Όταν, για πρώτη φορά, θα παραβεί έναν από τους κανόνες, κινδυνεύει να πληρώσει αυτό το λάθος με τη ζωή του. Το τελευταίο δέμα που πρέπει να παραδώσει του κινεί την περιέργεια καθώς μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το, θα βρει μέσα μια νεαρή Ασιάτισσα. Όπως αποδεικνύεται πρόκειται για την κόρη ενός Κινέζου μαφιόζου, ο οποίος μεταφέρει λαθραία, συμπατριώτες του στη Γαλλία. Οι παραλήπτες του πακέτου δεν θα είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν μάθουν ότι το πολύτιμο «πακέτο» ανοίχτηκε, αρχίζοντας ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του Φρανκ…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top