Νοιάσου για την υγεία σου: Ποια η ψυχολογία μας στο πένθος και ποιες οι διαφορές μεταξύ επιλόχειου κατάθλιψης και επιλόχειου ψύχωσης

Κάθε Τετάρτη στις 21:00 με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τετάρτη στις 21:00, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μας ενημερώνει για όσα πρέπει να γνωρίζουμε, ώστε να διατηρούμε μία καλή ποιότητα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Με τη βοήθεια των ειδικών από το χώρο της ιατρικής και της υγείας, απαντάμε στα δικά σας ερωτήματα και μαζί γνωρίζουμε καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού μας.

Σε αυτή την εκπομπή, με την ψυχολόγο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Αγγελική Καβαλλιεράτου συζητάμε τα πάντα για την επιλόχειο κατάθλιψη και τις διαφορές της με την επιλόχειο ψύχωση. 

Πώς αντιμετωπίζουμε μία λεχώνα που δεν αισθάνεται ψυχολογικά καλά ή δείχνει να φοβάται υπερβολικά;

Στη συνέχεια, ο ψυχίατρος Χρήστος Λιάπης μας εξηγεί τα στάδια που περνάει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια του πένθους αλλά και τα συναισθήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι κατά τον χαμό των αγαπημένων μας προσώπων. 

Πόσο διαρκεί το πένθος και ποιες είναι οι καταστάσεις που πιο συχνά προκαλούν καταθλιπτικά επεισόδια;

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top