Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτογράφηση με την κορούλα του και η αποκάλυψη για το MasterChef!

Άφησε μία καριέρα στα οικονομικά για να μπει στις κουζίνες

Δείτε τον στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram να παίζει πιάνο και η κορούλα του να τον παρακολουθεί

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφήθηκε για το ένθετο «Κ» της Καθημερινής με την 2,5 ετών κορούλα του, Αριάννα ή, αλλιώς, Τσιχίρο, όπως είναι το ιαπωνικό της όνομα, και μίλησε για όλα!

Ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία ήταν «χοντρούλης», ενώ τόνισε πως αν ήταν νεότερος δεν θα έπαιρνε μέρος στο Master Chef.

Άφησε μία καριέρα στα οικονομικά για να μπει στις κουζίνες

«Νομίζω ότι με ρωτούν γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις σπουδές, σαν αυτό το πέπλο ασφαλείας που είναι πρωτοφανές να απαρνιέσαι. Εμένα όμως ανέκαθεν μου άρεσε να κάνω κάτι με τα χέρια. Μου αρέσουν αυτά τα επαγγέλματα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις πια έναν καλό αλουμινά, έναν καλό μαρμαρά. Τα προτιμώ από τα πιο φαντεζί, όπως κάποιον με κουστούμι που κλείνει συμφωνίες».

«Λάτρευα το φαγητό, ήμουν χοντρούλης. Η πιο έντονη ανάμνηση μου είναι το εξοχικό του νονού μου στη Θεσσαλονίκη, που είχε ντοματιές, κι εγώ περίμενα πώς και πώς τα καλοκαίρια για να φάω ντομάτες κατευθείαν από το μποστάνι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης και συνεχίζει «Θεωρούσα τίμιο, εφόσον μου αρέσει το φαγητό, να μάθω και πώς γίνεται. Ήθελα να φύγει αυτό το απωθημένο από τη μέση, να το δοκιμάσω και να φύγει από τη μέση. Δεν ήθελα να είμαι από αυτούς που λένε αχ, θα είχα γίνει καλός μάγειρας, όπως λέω εγώ τώρα θα ήμουν καλός τενίστας και έχω παίξει τένις μία φορά».

Όσον αφορά το Master Chef και αν θα δήλωνε συμμετοχή:

«Όχι! Είναι ένα shortcut. Αν το είχα κάνει, δεν θα είχα πιέσει τον εαυτό μου στα όρια του στις κουζίνες όπου δούλεψα, δεν θα είχα τις γνώσεις, την υπομονή και τη συνέπεια. Ιδανικά τα παιδιά του Master Chef θα πρέπει να περάσουν και από αυτές. Πόσα, όμως, θα το κάνουν;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top