Keep Running με την παραολυμπιονίκη ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη: "Η αναπηρία είναι για μένα ευλογία. Κάνω τα πάντα αλλά με διαφορετικό τρόπο"

Κάθε Παρασκευή στις 21:30 τρέχουμε με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου

H κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου.

Κάθε Παρασκευή στις 21:30, βλέπουμε μαζί όλη τη δρομική επικαιρότητα της εβδομάδας, εμπνεόμαστε από θρύλους του μαραθωνίου, ακολουθούμε τις πολύτιμες προπονητικές συμβουλές της Μαρίας και συζητάμε με μοναδικούς καλεσμένους, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του ιστορία στον αθλητισμό.

Σε αυτή την εκπομπή, έχουμε στην παρέα μας την παραολυμπιονίκη ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη, η οποία δίνει μαθήματα ζωής και πραγματικής αγωνιστικότητας.

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος μας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τον πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για καλό σκοπό, σε συνεργασία με το "Όλοι μαζί μπορούμε".

Επίσης, ο διοργανωτής Στράτος Λαγουδάκης μας μεταφέρει το κλίμα του 3ου Syros Run, για το οποίο έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα, ενώ παρουσιάζουμε και τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου "Αγαπώ και πράττω" 2018, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Κύμη στις 27Μαϊου.

Το αφιέρωμα αυτής της εβδομάδας ανήκει στο χρυσό ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμο Stephen Kiprotich, ενώ οι συμβουλές αναφέρονται στον σωστό τρόπο που θα τρέξουμε τα πρώτα μας 5 χλμ.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή και ελάτε να τρέξουμε μαζί, γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε... τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε! 

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top