Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη αντίδραση της δίχρονης κόρης του, όταν επέστρεψε από το Survivor

Πόσα κιλά έχασε στο reality επιβίωσης;

Ο Στέλιος Κρητικός φιλοξενήθηκε, «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε στους Νάνσυ για την εμπειρία του στο Survivor, την πρώτη αντίδραση της 2χρονης κόρης του όταν επέστρεψε στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχασε στο reality επιβίωσης.

«Η γυναίκα και οι γιοι μου ήρθαν στο αεροδρόμιο και εκεί είχαμε τις πρώτες αγκαλιές και τα φιλιά. Θα πρέπει να σας πω ότι αρχίσαμε να χορεύουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά ο παίκτης των Διασήμων.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και με τη μικρή του κόρη, η οποία τον περίμενε στο σπίτι. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε συγκινημένος λεπτό προς λεπτό πώς τον υποδέχτηκε το 2χρονο κοριτσάκι του.

«Άρχισα να της μιλώ σιγά σιγά πριν με δει κι εκείνη προσπαθούσε  να καταλάβει τι συμβαίνει. Η πρώτη της αντίδραση όταν με είδε από κοντά ήταν να κοιτάξει την τηλεόραση. Την πλησίασα και εκείνη έκανε προς τα πίσω. Συνέχισα να της μιλάω και τότε με κοιτούσε στα μάτια και στο στόμα. Της τραγούδησα το νανούρισμα και τότε κατάλαβα τη δύναμη που έχει ο ήχος. Σταμάτησε να κοιτά την τηλεόραση και εγώ ανατρίχιασα».

Όσο για το πόσα κιλά έχασε όσο διάστημα ήταν στον Άγιο Δομίνικο αποκάλυψε ότι έχασε 13 με 15 κιλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top