Μενεγάκη: Ο φωτογράφος που την αναγνώρισε στο κόκκινο χαλί και η συνάντηση με τη Fonda

Όσα αποκάλυψε η Ελληνίδα παρουσιάστρια για το ταξίδι της στις Κάννες

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για την πρωτόγνωρη εμπειρία της στις Κάννες...

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία ποζάρει αγκαζέ με την Jane Fonda στις Κάννες.

Η παρουσιάστρια, ντυμένη στα λευκά, με δημιουργία αυτήν τη φορά του σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη,  συνομίλησε για πάνω από 15 λεπτά με την 80χρονη χολιγουντιανή σταρ, δείχνοντας ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Τι της έκανε όμως εντύπωση από τη διάσημη ηθοποιό;

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο «Down Town», το οποίο εξασφάλισε και τις φωτογραφίες, «δεν ήταν καθόλου διαφορετική από την Jane Fonda των τηλεοπτικών πλατό. Ευγενής, λαμπερή, συνεργάσιμη, με τρομερή ενέργεια και ευχάριστη διάθεση».

Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε εντυπωσιασμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, μιας και πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του εξωτερικού, έχοντας δίπλα της πασίγνωστους σταρ.

«Είναι εντυπωσιακό το πόσο συντονισμένα και σε λεπτομέρεια κινούνται όλα, με τόσες σημαντικές προσωπικότητες του κινηματογράφου, της μόδας, της τηλεόρασης, των blogs από κάθε μέρος του κόσμου» δήλωσε η Ελένη.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια επέλεξε για το κόκκινο χαλί μια κόκκινη στράπλες τουαλέτα των Mi-Ro. Αν και νόμιζε ότι δεν την αναγνώριζε κανείς μες στο πλήθος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη φώναξε με το όνομά της ένας φωτογράφος.

"Πού με ξέρεις;" τον ρώτησε, "εδώ είμαι άγνωστη". Ο φωτογράφος ήταν Έλληνας του εξωτερικού με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και είχε ταξιδέψει μέχρι τις Κάννες για να καλύψει το φαντασμαγορικό event. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top