To "όχι" της Παπαρίζου στο «Fuego» και το τηλεφώνημα στη Φουρέιρα

Όσα αποκάλυψε ο συνθέτης του τραγουδιού

Για το πώς αντέδρασε η Ελένη Φουρέιρα όταν άκουσε για πρώτη φορά το «Fuego», μίλησε ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου. «Της άρεσε πραγματικά. Της ταιριάζει. Το πήρε το έκανε δικά της και το απέδωσε σωστά».

Είναι γνωστό πώς οι συντελεστές του τραγουδιού    το φθινόπωρο χτύπησαν την πόρτα της κυρίας Number One.  Μάλιστα, προχώρησαν και στο επόμενο στάδιο της ηχογράφησης, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου στο τέλος αρνήθηκε την πρόταση.

Όταν η τραγουδίστρια άκουσε το «Fuego», από την Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου της τηλεφώνησε για να της συμπαρασταθεί και να της ευχηθεί καλή τύχη, σύμφωνα με όσα εαποκάλυψε ο  συνθέτης του τραγουδιού «Fuego».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε και μια συζήτηση που είχε με την ΕΡΤ. «Είχα ενημερώσει την ΕΡΤ ότι ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Ελπίζω στο μέλλον να προκύψει» δήλωσε ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Ο συνθέτης του τραγουδιού «Fuego», μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έστειλα κάποιο τραγούδι, είχα κάνει μια συζήτηση και απλά τους ενημέρωσα ότι είμαι ανοιχτός να δουλέψω μαζί τους. Προφανώς ήθελα να δουλέψω με την Ελλάδα, είμαι μισός Έλληνας κι έτσι ευχόμουν να δουλέψω και με την Ελλάδα, επίσης στην Eurovision».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top