Γνωστός τραγουδιστής «καρφώνει» την ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision

Πώς σχολίασε τα τραγούδια της Ελενης Φουρέιρα και της Γιάννας Τερζή

«H Eurovision δεν είναι παζάρι ανταλλαγής κουλτούρας, είναι διαγωνισμός τραγουδιού», δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με το συγκρότημα «Bang» (μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή), με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τραγουδώντας το «Stop» το 1987 δε δίστασε να «καρφώσει» την ΕΡΤ, όταν αναφέρθηκε στον φετινό  αποκλεισμό της Ελλάδας.

«Κατά τη γνώμη μου, το μεγάλο λάθος είναι της ΕΡΤ.  Δεν παίρνει πλέον το θέμα της Eurovision σοβαρά, ενώ πιστεύω πώς ο υπόλοιπος κόσμος θεωρεί σοβαρό το εν λόγω θέμα. Το πιο ωραίο θα ήταν να κάναμε έναν διαγωνισμό, εδώ στην Ελλάδα και να αφήσουμε τον κόσμο να προτείνει διάφορα τραγούδια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας, πρόσθεσε πώς το τραγούδι της Γιάννας Τερζή ήταν πολύ καλό, αλλά από ότι φάνηκε στον α’ ημιτελικό δεν άρεσε τόσο, όσο τα υπόλοιπα τραγούδια.

«Όταν άκουσα το τραγούδι της Γιάννας Τερζή κατάλαβα ότι θα ήταν ή του ύψους ή του βάθους», είπε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελένη Φουρέιρα λέγοντας ότι η σκηνική της παρουσία ήταν συγκλονιστική και για εκείνον είναι κρίμα που φέτος η Κύπρος δεν κέρδισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top