"Harry & Meghan: Ένας παραμυθένιος έρωτας" σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση στο STAR

Η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το Σάββατο 19 Μαΐου στις 17:40 στο Star

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας «Harry & Meghan: A Royal Romance»...

 

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον γάμο της χρονιάς, αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Μπορεί ο 33χρονος γαλαζοαίματος και η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός να παντρεύονται το ερχόμενο Σάββατο, ωστόσο, εταιρία παραγωγής πρόλαβε ήδη να δημιουργήσει την πρώτη τηλεταινία για την ιστορία αγάπης του βασιλικού ζεύγους με τίτλο «Harry & Meghan: A Royal Romance» («Harry & Meghan: Ένας παραμυθένιος έρωτας»). 

Το STAR εξασφάλισε και παρουσιάζει σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση την εν λόγω ταινία λίγες ώρες μετά τη γαμήλια τελετή.

Συγκεκριμένα, το φιλμ «Harry & Meghan: A Royal Romance» θα προβληθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στις 17:40, πριν δηλαδή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!

Όσοι λοιπόν είστε φαν του πριγκιπικού ζεύγους, θα μάθετε τα πάντα για τον έρωτά τους. 

Η παραμυθένια γνωριμία τους,  μέσω κοινών φίλων στον Καναδά, η προσπάθειά τους να  κρατήσουν κρυφή την ερωτική τους σχέση, το ανελέητο κυνηγητό των μέσων ενημέρωσης και τα σχόλια για τον γαλαζοαίματο, που ερωτεύθηκε μια διαζευγμένη Αμερικανίδα ηθοποιό,  τα εμπόδια που αντιμετώπισαν και πως έφτασαν τελικά να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνια αγάπης, πίστης και αφοσίωσης!

Συντονιστείτε το Σάββατο στις 17:40 στο Star και δείτε πρώτοι την αληθινή ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που θα ολοκληρωθεί με τον μεγαλοπρεπή γάμο τους! 

Ένας μεγάλος, πριγκιπικός έρωτας στην οθόνη του Star για τους αθεράπευτα ρομαντικούς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top