Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μαντάς

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 12 Μαϊου σε στενό οικογενειακό κύκλο

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μαντάς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Μαντάς.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Διαβάστε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του παλαίμαχου δημοσιογράφου Μιχάλη Μαντά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 88 ετών.

Ο Μιχάλης Μαντάς γεννήθηκε το 1930 στις Σπέτσες. Μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών φοίτησε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η σταδιοδρομία του στη δημοσιογραφία άρχισε το 1962 από την εφημερίδα «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ», ενώ συνέχισε εργαζόμενος στο «ΒΗΜΑ» και μετέπειτα στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ως οικονομικός συντάκτης. Το 1969 ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Επικαίρων της ΕΙΡΤ ως έκτακτος εξωτερικός συντάκτης, ενώ συνέχισε ως τακτικός συνεργάτης προγράμματος από το 1970 και έπειτα, στο ρεπορτάζ των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Παράλληλα, εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», στα γραφεία των Αθηνών.    

Ο Μιχάλης Μαντάς υπήρξε ένας σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια επί σειρά ετών. Η μακρόχρονη πορεία του χαρακτηρίστηκε πάντα από σεβασμό στο λειτούργημα και βαθιά γνώση του αντικειμένου του.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τα αγαπημένα του παιδιά Μαργαρίτα και Δημήτρη και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, που τίμησε το επάγγελμα με το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. 


Η κηδεία του Μιχάλη Μαντά θα τελεστεί αύριο Σάββατο, 12 Μαΐου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top