Keep Running: Ο Νίκος Αρμένης έτρεξε στον Μαραθώνιο της Πράγας για τη μνήμη της μικρής Μελίνας που έφυγε άδοξα από την ζωή

Κάθε Παρασκευή στις 21:00 με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου

Το Keep Running αλλάζει ώρα και, από εδώ και πέρα, θα μπορείτε να το παρακολουθείτε κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου μας ενημερώνουν για όλη την δρομική επικαιρότητα και μας δίνουν πολύτιμες προπονητικές συμβουλές, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πιο εύκολα σε προπονήσεις και αγώνες.

Παρέα, εμπνεόμαστε από θρύλους του Μαραθωνίου και δρομείς, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του μοναδική ιστορία.

Επίσης, μαζί μας έχουμε σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι με κάθε χιλιόμετρο, που έχει γραφτεί στα κοντέρ τους, έχουν βάλει το δικό του "λιθαράκι" στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή αυτής της Παρασκευής, με καλεσμένο τον μαραθωνοδρόμο Αλέξη Πασπάτη.

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε τον πατέρα της μικρής Μελίνας Παρασχάκη, η οποία έχασε τη ζωή της άδοξα, μετά από μία απλή επέμβαση ρουτίνας, και ακόμα η οικογένεια δίνει τον δικό της αγώνα για δικαίωση.

Τέλος, έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ από το μαραθώνιο της Πράγας και από το 2ο Sifnos Run, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αλλά και πολύτιμες προπονητικές συμβουλές για το τρέξιμο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top