Eurovision 2018: Τα τεχνικά προβλήματα στέρησαν από την Ελλάδα τον τελικό!

H ’’καυτή’’ Ελένη Φουρέιρα θεωρείται το απόλυτο φαβορί

Ο 63ος διαγωνισμός της Eurovision διεξάγεται στη Λισαβόνα και εκεί βρίσκεται ο απεσταλμένος του Star, Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού εξήγησε πώς  οι τεχνικές δυσκολίες στέρησαν από την Ελλάδα και τη Γιάννα Τερζή τη συμμετοχή της στον τελικό του Σαββάτου.

«Τα τεχνικά προβλήματα στέρησαν από την Ελλάδα και τη Γιάννα Τερζή μία θέση στον τελικό της Eurovision. Το μπλε χέρι της τραγουδίστριας δε φάνηκε ποτέ, τα εφέ με τα λέιζερ δεν εμφανίστηκαν την ώρα που έπρεπε και τα πυροτεχνήματα δεν άναψαν τη στιγμή που έπρεπε και όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα η χώρα μας να αποκλειστεί για δεύτερη φορά στην ιστορία των ελληνικών συμμετοχών στον διαγωνισμό τραγουδιού», είπε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Από ότι έμαθα και το Ισραήλ αντιμετώπισε κάποια τεχνικά  προβλήματα. Κάποια στιγμή η Netta αντί να ακούει τη μουσική άκουγε τις τεχνικές οδηγίες του σκηνοθέτη προς τους οπερατέρ».

Κλείνοντας ανέφερε πώς αυτή τη στιγμή η Ελένη Φουρέιρα θεωρείται το απόλυτο φαβορί της Eurovision, αφού έρχεται στην πρώτη θέση των προγνωστικών.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top