Καραβάτου -Κατσούλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους!

Θα γίνει τον Ιούνιο

Η Καραβάτου για τη βάφτιση του γιου της τον Ιούνιο

Τις τελευταίες προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους, η οποία θα γίνει τον επόμενο βήμα, κάνουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλη.

Το αγαπημένο ζευγάρι που παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» καλωσόρισε το τέταρτο μέλος στην οικογένειά τους, τον μικρό Αρίωνα, τον Νοέμβριο του 2016, χαρίζοντας ένα αδελφάκι στην κόρη τους Αέλια.

Η Κατερίνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρούλη.

«Έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που θα βαφτίσουμε τον γιο μας! Ο Κρατερός είναι πραγματικά πολύ καλύτερα, γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με το θέμα της υγείας του. Η βάφτιση θα γίνει στις 9 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων  στον Λυκαβηττό. Θα τον βαφτίσουμε Αρίωνα – Ιωάννη. Το δεύτερο όνομα, το Ιωάννης, θα το δώσουμε από τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει, αλλά θα τον φωνάζουμε Αρίωνα. Οι νονοί θα είναι τρεις. Σίγουρα η μία νονά θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου και οι άλλοι δύο θα είναι στενοί φίλοι της οικογένειάς μας» ανέφερε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε βγάλει, ωστόσο, προσκλητήριο, παίρνω εγώ τηλέφωνο τους καλεσμένους και τους καλώ, γιατί τα κάνω όλα τελευταία στιγμή! Μετά το μυστήριο, έξω από τον Ιερό Ναό, θα τρατάρουμε κάτι τους καλεσμένους μας, όπως συνηθίζεται στις βαφτίσεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top