Keep Running: "Ο Μαραθώνιος είναι το αγώνισμα των αγωνισμάτων!"

Στην παρέα μας οι πρωταθλητές του τριάθλου Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Ντενίζ Δημάκη

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου μας ενημερώνουν για όλη τη δρομική επικαιρότητα της εβδομάδας, με πλούσιο ρεπορτάζ από τους κυριότερους διεθνείς μαραθωνίους και ημιμαραθωνίους, αλλά και όλους τους επερχόμενους αγώνες δρόμου.

Στην παρέα τους, δρομείς, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του ιστορία και έχει βάλει το δικό του... λιθαράκι στη ραγδαία ανάπτυξη του δρομικού κινήματος.

Τη θεματολογία συμπληρώνουν πολύτιμες προπονητικές συμβουλές από την Μαρία Πολύζου, αλλά και αφιερώματα σε θρύλους του μαραθωνίου, από τους οποίους παίρνουμε μαθήματα ζωής!

Σε αυτή την εκπομπή, οι πρωταθλητές τριάθλου Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Ντενίζ Δημάκη μοιράζονται μαζί μας τη δική τους ιστορία και τονίζουν τη σημασία του τρεξίματος, και του αθλητισμού γενικότερα, για την διατήρηση μίας καλής ποιότητας ψυχικής και σωματικής υγείας.

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε τον Στράτο Λαγουδάκη από την οραγανωτική επιτροπή του Syros Run και τον Απόστολο Γούλα, Πρόεδρο των συλλόγων μαραθωνοδρόμων Λάρισας.

Στις καθιερωμένες προπονητικές συμβουλές, η Μαρία μας απαντά στα πιο δημοφιλή ερωτήματα σχετικά με την επιλογή των καταλληλότερων παπουτσιών, ενώ πηγή έμπνευσης για αυτή την εβομάδα αποτελεί η κορυφαία Αμερικανίδα μαραθωνοδρόμος Nτίνα Καστόρ.

Φυσικά, δεν παραλείπουμε να αναφερθούμε στο "πλούσιο" δρομικό καλεντάρι, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, όπως αυτός της Σύρου αλλά και αυτός της Αλμωπίας.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top