Νοιάσου για την υγεία σου: Αυξημένο το ποσοστό της παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα - Τι πρέπει να προσέξουμε

Κάθε Τετάρτη στις 22:30 με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Αποκλειστικά στο Star Web TV!

Κάθε Τετάρτη στις 22:30, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου υποδέχεται στο studio τους ειδικούς από το χώρο της υγείας και της ιατρικής και μαζί απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και εξηγούν λεπτομερώς όσα πρέπει να γνωρίζουμε, ώστε να έχουμε μία καλή ποιότητα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Το καλοκαίρι έφτασε νωρίς, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει από τώρα να προσέξουμε την έκθεσή μας στον ήλιο, διότι το μελάνωμα "καραδοκεί". Η δερματολόγος και αφροδισιολόγος Σοφία Γιατράκου μας εξηγεί τα πάντα για τη σωστή χαρτογράφηση των σπίλων μας αλλά και για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουμε, προκειμένου να προφυλάξουμε το δέρμα μας.

Στο δεύτερο μέρος, η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου μας ενημερώνει και μας προειδοποιεί για την παιδική παχυσαρκία, η οποία μαστίζει στην Ελλάδα. Γιατί τα ελληνόπουλα είναι τα πιο παχύσαρκα παιδιά της Ευρώπης; Τι φταίει και πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που μαγειρεύουμε προς όφελος των παιδιών μας;

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Ενημερωνόμαστε σωστά και... νοιαζόμαστε για την υγεία μας, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top