Δούκισσα Νομικού: Το βίντεο με τα τρυφερά λόγια για τη γέννηση του γιου της και το... ξενύχτι!

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

Ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι μαζί με το νεογέννητο μωρό της περνάει η Δούκισσα Νομικού, η οποία έγινε μανούλα πριν έναν μήνα.

Την Κυριακή, η παρουσιάστρια, η οποία έχει «εξαφανιστεί» λίγο από τα social media, λόγω… μητρότητας, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στους followers της.

Έτσι, ανέβασε ένα βίντεο στα Stories ευχαριστώντας τους για τα μηνύματα και τις ευχές που δέχεται όλες αυτές τις ημέρες και εξηγώντας τους την… κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα.

«Έχω να κάνω πολύ καιρό video. Τι κάνετε, πως είστε; Μου έχετε λείψει. Πολύ! Και σας ευχαριστούμε και οι τρεις για όλες τις ευχές και όλη την αγάπη που μας έχετε στείλει. Εγώ εδώ! Εδώ και 30 ημέρες ζω ένα όνειρο.Πεταλούδες παντού, λουλούδια παντού. Φίλτρα παντού. Διότι πολύ ξενύχτι φίλες μου. Αγαπημένες μου μανούλες που θηλάζετε και εσείς. Με τα ξενύχτια λοιπόν πρέπει να βάλουμε κάποιο φίλτρο. Σήμερα θα κάνω beauté μετά από πολύ καιρό. Έχω μισή ωρίτσα για μένα».

Υπενθυμιζεται ότι η Δούκισσα  γέννησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος θα πάρει το όνομα Σάββας από τον πατέρα του επιχειρηματία. 

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2014. Το καλοκαίρι του 2017 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο και η ευτυχία τους επισφραγίστηκε  με τον ερχομό του γιου τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top