Σπυροπούλου: Ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο φετινό Survivor; Τι απαντά η ίδια!

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

Σπυροπούλου: Hπιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο Survivor;

Μαυρισμένη, πιο αδύνατη και με περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό γύρισε από το Survivor η Κωνσταντνίνα Σπυροπούλου, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People η ίδια τονίζει ότι «έδωσα τα χέρια για το Survivor, όχι όμως για τα χρήματα» και απαντάει αν ήταν όντως πήρε το μεγαλύτετρο χρηματικό ποσό από όλους τους παίκτες για να συμμετέχει στο παιχνίδι. 

«Δεν ξέρω. Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια συνομιλία με τους υπόλοιπους παίχτες για να ξέρω τι έχει πάρει ο καθένας». 

Όσο για το αν το κίνητρό της ήταν και το οικονομικό;

«Δεν μπορώ να το παραβλέψω, αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με έκανε να κοιμάμαι κάθε βράδυ στην καλύβα και να θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι.Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είχαμε μιλήσει για πολλά πράγματα και ομολογώ πως η ομάδα παραγωγής της Acun Medya με έχει εκπλήξει με το πόσο οργανωμένη είναι, πρόκειται για επαγγελματίες στους οποίους μπορείς να στηριχθείς. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να με εμπιστεύονται και να με πιστεύουν. Με έκαναν να νιώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εκθέσουν. Τους είπα «μπορώ να μην βάλω μπικίνι γιατί έχω παραπάνω κιλά;» μου απάντησαν «κανένα πρόβλημα». Κατά τα άλλα ποτέ δεν ρώτησα τι πλάνα θα μου κάνουν, τι θα φανεί από μένα και τι όχι. Δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top