Κ. Σπυροπούλου: "Έχω δεχτεί βία από πρώην σύντροφό μου"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Βρέθηκε πάνω στη σκηνή των γυναικείων βραβείων της Madame Figaro, όπου απένειμε βραβείο στην αθλήτρια της χρονιάς. Εκείνη τη βραδιά, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν ως κοινό τους στόχο να εξυψώσουν το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας. 

Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μεταξύ άλλων κατέθεσε προσωπικά της βιώματα, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει θύμα σωματικής βίας από σύντροφό της και το "κατέθεσε" προκειμένου να αφυπνίσει τις γυναίκες που μπορεί να βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σωματική βία που έχει δεχτεί από σύντροφό της στο παρελθόν και αποφάσισε να "εξομολογηθεί" μετά από χρόνια: «Δεν είχα κινηθεί νομικά. Δεν θέλω να το τοποθετήσω χρονικά, είχε γίνει στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα έδωσα ένα μήνυμα σε κοπέλες που έχει συμβεί αυτό».

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, όμως εκείνη δεν είχε κάτι καινούριο να ανακοινώει. «Δεν έχει κλείσει κάτι, δεν έχω υπογράψει, οπότε είναι όλα ρευστά. Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα», είπε όταν ρωτήθηκε για τον ΣΚΑΙ, στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε Καφέ να στα Πω".

Όσο για την Σάσα Σταμάτη και τις σχέσεις τους; «Με τη Σάσα θα τα πούμε μεταξύ μας πια», δήλωσε η παρουσιάστρια κατά την επιστροφή της στην Αθήνα από το εν λόγω ταξίδι της στην Κύπρο.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top