Τάσος Τεργιάκης: Το νέο επαγγελματικό βήμα και τα σχόλια για την Ελένη Μενεγάκη

«Η Ελένη δύσκολα εμπιστεύεται ανθρώπους. Όταν όμως δεθεί δεν κάνει αλλαγές»

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφερόμαστε στον Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος όταν φεύγει από την εκπομπή δεν επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ποιο είναι αυτό; Μαζί μαζί με τον αδερφό του, Θοδωρή, έχουν ανοίξει ένα πρωτότυπο μαγαζί στο Αιγάλεω.

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση (ο πατέρας τους διατηρούσε κομμωτήριο), οι δυο τους έχουν φτιάξει ένα χώρο, ο οποίος συνδυάζει την ανδρική  και παιδική περιποίηση με  τον καφέ.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ξέφυγε από την κομμωτική απάντησε: «Και οι δυο μεγαλώσαμε μέσα στις τρίχες. Είχα το σαράκι της δημοσιογραφίας. Σε έκθεση της Δ’ δημοτικού έγραψα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος».

Όσο για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αλλάξει φέτος την εκπομπή της και να πάρει ακόμα και συνεντεύξεις από πολιτικούς σχολίασε: «Οι καλεσμένοι έδωσαν τα “μπράβο” που έπρεπε στην Ελένη για τις συνεντεύξεις της. Χειρίστηκε πολύ καλά υποθέσεις τις οποίες δεν φανταζόταν».

Τόσο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος όσο και ο Τάσος Τεργιάκης είναι εκείνοι που έχουν συνεργαστεί τα περισσότερα χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ελένη δύσκολα εμπιστεύεται ανθρώπους. Όταν όμως δεθεί δεν κάνει αλλαγές. Βεβαίως στον χώρο που δουλεύουμε οι αλλαγές γίνονται ανά πάσα στιγμή. Εγώ είμαι στρατιώτης στην εκπομπή. Ότι κι αν μου πουν είμαι εκεί και το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω επικοινωνία με όλους όσους ήταν στην εκπομπή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top