Keep Running, παρέα με την 6η καλύτερη Eλληνίδα μαραθωνοδρόμο Γκλόρια Πριβιλέτζιο

"Πάντα μου άρεσε ο αθλητισμός - Είχα πάθος και πειθαρχία"

Εμείς τρέχαμε και το Πάσχα. Εσείς θα τρέξετε μαζί μας σε αυτή την εκπομπή;

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο Νίκος Αρμένης και η Μαρία Πολύζου μας ενημερώνουν για όλη τη δρομική επικαιρότητα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας δίνουν χρήσιμα tips για σωστή προπόνηση και καλές επιδόσεις και μας θυμίζουν θρύλους του Μαραθωνίου, ο καθένας από τους οποίους έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη του δρομικού κινήματος.

Μαζί με τους καλεσμένους τους, μας εκμυστηρεύνται μοναδικές τους στιγμές και "ρίχνουν φως" σε... κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής που έχει διανύσει ο καθένας.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή της Παρασκευής, με καλεσμένη μία από τις καλύτερες ελληνίδες μαραθωνοδρόμους, την Γλόρια Πριβιλέτζιο.

Σε αυτή την εκπομπή, θα απολαύσετε, επίσης, πλούσιο αφιέρωμα στην κορυφαία μαραθωνοδρόμο Σάλαν Φλάναγκαν, θα δείτε όλο το ρεπορτάζ από τους κυριότερους διεθνείς Μαραθωνίους και Ημιμαραθωνίους και θα ακούσετε χρήσιμες συμβουλές για το τρέξιμο την άνοιξη.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top