Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκαλύπτει αν έχει σχέση!

«Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και έκανε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει»

«Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος για όλα.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, συνάντησε τον γνωστό σεφ στο Feedέλ στην Γλυφάδα, όπου επιμελείται το μενού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής είπε για τους άλλους δυο κριτές:

«Κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας, ευτυχώς έχουμε διαφορετικό γούστο στις γυναίκες»!

Μάλιστα, ο επιτυχημένος σεφ είπε ότι δουλεύει μαζί με παιδιά που έχουν φύγει από το MasterChef!

«Δουλεύει μαζί μου ο Levis εδώ και δυο χρόνια, από την ημέρα που αποχώρησε από το παιχνίδι. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί, όπως και η Χριστίνα. Το παρατσούκλι μου είναι μαγειροφάγος!»

Για τα παιδικά του χρόνια και για τη μητέρα του είπε: «Η μητέρα μου έχει περάσει τον Γολγοθά της, γιατί δεν ήμασταν πάρα πολύ ήσυχοι, ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου. Έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μαμά, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία! Εγώ είμαι κοπρίτης. Η μαμά μου μένει στη Νέα Σμύρνη και εγώ στο Φάληρο και μου πλένει ακόμα τα ρούχα. Πηγαίνει τα πλένει, τα σιδερώνει και τα επιστρέφει έτοιμα. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη! Η κυρία Μαρία είναι ένα φοβερό τυπάκι, η οποία έπαιζε μπάλα σε ομάδα των Ιωαννίνων, οδηγούσε μηχανές, δεν είναι αυτό που λέμε νοικοκυρά. Ήταν ο θηλυκός Γαρδέλης, οπότε δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Ήταν καθαρίστρια, δούλευε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει βόλτες με τη μηχανή και με τα σκυλιά του, ενώ είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο:

«Είμαι μόνος μου… Μέχρι τώρα είμαι φανατικός εργένης, δεν ξέρω… Εγώ απολαμβάνω και τη μοναξιά μου… μέχρι τώρα όμως!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top