Πέτρος Κωστόπουλος: Το σχόλιο on camera για την Τζένη Μπαλατσινού

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ο Γρηγόρης Μπάκας πήρε την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και πήγε στο σαντουιτσάδικο που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες στο Κολωνάκι, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε: «Στο νέο μου μαγαζί έχω φέρει συνταγές από την Αμερική. Θα πρέπει να σου πω ότι κάνω τον σερβιτόρο και προτείνω φαγητό στους πελάτες. Έχω περισσότερο άγχος για την επιχείρηση που είναι σταθερή δουλειά, γιατί στην τηλεόραση από τη μια μέρα στην άλλη δεν έχεις να φας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ΜasterChef λέγοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Τιμολέοντα, αν και όλα τα παιδιά μαγειρεύουν καλά. Τα ζηλεύω».

Κλείνοντας μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την Τζένη Μπαλατσινού. «Με τα προσωπικά μου είμαι μια χαρά. Ήσυχος. Φλερτάρω… Αν δεις καμιά ωραία κοπέλα την κοιτάς. Εντάξει. Αν είναι να μιλήσεις, μιλάς. Να περνάει η ώρα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άλλο μήκος κύματος. Εγώ θέλω να πετύχει αυτό το μαγαζί. Αυτό με νοιάζει. Τα γκομενικά μετά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δε θέλω να συζητάω για έναν χωρισμό που έχει γίνει πριν από πέντε χρόνια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top