Νοιάσου για την υγεία σου: Μαθαίνουμε τα πάντα για τις κολπίτιδες και την αντιμετώπισή τους

Κάθε Τετάρτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Εμείς νοιαζόμαστε για την υγεία μας και το Πάσχα, γι'αυτό και η εκπομπή "Νοιάσου για την υγεία σου", με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, δεν κάνει διαλείμματα.

Κάθε Τετάρτη στις 22:30, υποδεχόμαστε στο studio ειδικούς από το χώρο της υγείας και μαζί συζητάμε για όλα τα φλέγοντα ιατρικά θέματα που μας απασχολούν, ώστε να διατηρούμε πάντα μία καλή ποιότητα στην ψυχική και τη σωματική μας υγεία.

Σε αυτή την εκπομπή, ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Λευτέρης Αναστασάκης μας ενημερώνει σχετικά με τις κολπίτιδες και τη θεραπεία τους, τους παράγοντες που τις προκαλούν αλλά και τους φυσικούς τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε, σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Στο δεύτερο μέρος, η Πρόεδρος της Ελληνικής εταιρείας Νεφρολογίας, κυρία Αικατερίνη Παπαγιάννη, μας εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την χρόνια νεφρική νόσο αλλά και όσα πρέπει να προσέχουμε στην αιμοκάθαρση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top