Σπυροπούλου: Απάντησε αν θα παρουσιάσει το "My Style Rocks" και αν "έτρωγε" τους συνεργάτες της

Γιατί την "άδειασε" η Σάσα Σταμάτη; Νέα ενημέρωση 01-04-2018 08:17

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ooh La La» έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσιάστρια, η οποία συμμετείχε στο Survivor δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει πάθει σοκ με την αγάπη του κόσμου ενώ απάντησε αν θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ όπως ακούγεται.

«Δεν έχω συζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Θα δούμε. Αυτός είναι ο χώρος που θέλω να υπάρχω και να συνεχίσω τη δουλειά μου» ανέφερε.

Όσο για τον αν ισχύει ότι "έτρωγε" τους συνεργάτης της στον Alpha όπως ακουγόταν;

«Ήμουν φαγανή μάλλον» είπε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την Σάσα Σταμάτη, τονίζοντας πως η δημοσιογράφος δεν την είχε πάρει ποτέ τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι όλα είχαν ξεκινήσει όταν η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha ζητούσε 500.000 ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη για τα σχόλια που είχαν κάνει οι δυο τους στο «Πρωινό» για την προσωπικότητα της, καταθέτοντας μήνυση.

«Αυτό είχε ξεπεράσει κάθε όριο και επειδή η οικογένειά μου είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ με τα συγκεκριμένα σχόλια, δεν είχα άλλο τρόπο, εκτός από το να κινηθώ δικαστικά, που δεν ήταν και το καλύτερό μου. Δεν ζήτησα εγώ κάποιο χρηματικό ποσό, αυτά τα ορίζουν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια» ανέφερε η Σπυροπούλου. 

Από την πλευρά της η Σάσα ανέφερε στην εκπομπή της ότι δεν ισχύει αυτό που υποστηρίζει η Σπυροπούλου, ότι δηλαδή δεν την είχε πάρει τηλέφωνο μετά τη μήνυση που της έκανε.

«Εμένα μου ήρθε μια αγωγή 500 χιλιάρικα κι επειδή έχω κι εγώ πατέρα και μητέρα με προβλήματα υγείας, τα οποία δεν θεραπεύονται… Ήταν οι άνθρωποι αγανακτισμένοι και μου έλεγαν “τώρα τι θα κάνεις;”… Γιατί αν δεν έχεις να πληρώσεις, πάνε σε κατάσχεση μετά, αυτοκίνητο, σπίτια… Και δεν είμαστε τίποτα πλούσιοι. Οπότε, πήρα τηλέφωνο γιατί ήθελα να τα βρω, γιατί δεν είχα και λεφτά. Την έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και της έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε και τα έχω τα μηνύματα. Αλλά θεωρώ ξεφτίλα να κάθεσαι να δείχνεις μηνύματα στην τηλεόραση. Μου είπε ότι θα φύγει διακοπές στο εξωτερικό και μόλις γυρίσει θα με δει. Και δεν βρεθήκαμε ποτέ. Και δεν μπορώ να παρακαλάω. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά στο τέλος η αλήθεια φαίνεται γιατί λάμπει» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν είναι κακό να έχεις κάνει λάθος, αλλά ψεύτρα δεν υπήρξα ποτέ. Έχω θέμα με το ψέμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top