Νοιάσου για την υγεία σου: Τα ινομυώματα είναι στην ζωή μας και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε!

Κάθε Τετάρτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Εμείς γνωρίζουμε καλά, ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Εσείς, είστε αρκετά ενημερωμένοι;

Μην ανησυχείτε! Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου γι'αυτό είναι εδώ και, μαζί με τους ειδικούς από το χώρο της υγείας, μας ενημερώνει, κάθε Τετάρτη στις 22:30, για όσα πρέπει να γνωρίζουμε, ώστε να φροντίζουμε σωστά την ψυχική και τη σωματική μας υγεία.

Στη χθεσινή εκπομπή, ο χειρουργός - γυναικολόγος Γιάννης Ράπτης μας ενημερώνει σχετικά με τα ινομυώματα και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. 

Πότε είναι επικίνδυνα και πρέπει να τα αφαιρέσουμε;

Πώς γίνεται το σύγχονο λαπαροσκοπικό χειρουργείο με σάκο;

Στο δεύτερο μέρος, μαζί με την γενική διευθύντρια των εκπαιδευτηρίων "Δούκα" και εκπαιδευτική ψυχολόγο Νένη Δούκα σχολιάζουμε τα οφέλη αλλά και τους κινδύνους του ίντερνετ, ειδικότερα στην παιδική ηλικία.

Πώς προφυλάσσουμε τα παιδιά μας και ποιες ενέργειες κάνουν τα εκπαιδευτήρια "Δούκα", με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, σχετικά με τη χρήση του ίντερνετ;

Τέλος, η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Παπίρη μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Mαρτίου, με θέμα "H νεότητα στη μέση ηλικία".

Αφορά άντρες και γυναίκες μετά τα 40 και θα τη συντονίζει η δικιά μας Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες τις λετπομέρειες στην ιστοσελίδα www.ilovemylife.gr

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top