«Elif»: Ο Βεϊσέλ παλεύει με τον άντρα, που έστειλε η Αρζού, το όπλο εκπυρσοκροτεί και...

Καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Καθώς ο Βεϊσέλ παλεύει με τον άντρα, που έστειλε η Αρζού, το όπλο εκπυρσοκροτεί και πιστεύει πως τον σκότωσε. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει αλλά το όπλο δεν είναι αληθινό και ο άντρας υποκρίνεται τον νεκρό. Η Αρζού καταγράφει το περιστατικό και ελπίζει σύντομα να της φανεί χρήσιμο. 

Θα πρέπει όμως να καθυστερήσει τα σχέδια υιοθεσίας της Ελίφ γιατί όλοι στο σπίτι έχουν μάθει πως η μικρή επέστρεψε. Η Γκόντζα ξαφνιάζεται όταν παρακολουθεί το βίντεο της Αρζού.  Ο Μελίχ προσκαλεί την Ιπέκ σε μια έκθεση. Η Αρζού φοβάται μήπως ο Μελίχ κάνει γνωστό ότι της δάνεισε χρήματα. Ο Μελίχ μιλάει με τον Κενάν για δουλειές. 

Ο Σελίμ δεν συμπαθεί τον Μελίχ.  Επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο καφέ και της κάνει κάποιες ερωτήσει. Η στάση της Ζεϊνέπ είναι πιο τρυφερή και αυτό κάνει τον Σελίμ πολύ ευτυχισμένο.  Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο. Χωρίς να υποψιάζεται πως πίσω από αυτή την πλεκτάνη κρύβεται η Αρζού, της τηλεφωνεί για να βρει λεφτά και να κρυφτεί προσωρινά κάπου.  Ο Μουράτ ανησυχεί για τον πατέρα του.

Τον πιέζει να του πει τι του συμβαίνει και είναι τόσο ανήσυχος και όταν ο Βεϊσέλ του εξηγεί, μένει άφωνος. Προσπαθεί να βρει χρήματα για να βοηθήσει τον πατέρα του να εξαφανιστεί.  Όταν δεν τα καταφέρνει, απειλεί τη Ζεϊνέπ και παίρνει τα χρήματα από εκείνη.  Η Ελίφ νιώθει μοναξιά στο κτήμα, της λείπουν ο Χουσνού και η Σεριφέ αλλά βρίσκει τρόπο να περνάει ευχάριστα και διασκεδαστικά.

 Η Τουγκτσέ συνεχίζει να ζηλεύει και να φέρεται άσχημα στην Ελίφ. Παρόλαυτα η Ελίφ προσπαθεί να γίνει φίλη της.  Η Αϊσέ είναι ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά της Ελίφ αλλά η Τουγκτσέ εξακολουθεί να αντιδρά με θυμό. 

Η Αλιγέ βρίσκει ένα παντρεμένο ζευγάρι για τις θέσεις του Χουσνού και της Σεριφέ.  Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Υποστηρίζει πάντα τη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί. Προσπαθεί να βρει και δικηγόρο για το διαζύγιο της από τον πατέρα της και της δηλώνει πως θα είναι δικός της μάρτυρας στο δικαστήριο…

Δείτε το trailer...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top