Έλσα Τόλη για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Ξέρω ότι έχει κινητικά προβλήματα. Ότι κάνουν...»

Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή

Πριν από λίγο καιρό, τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των συγγενών και φίλων του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όταν βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του Ασκληπιείου της Βούλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο  που είχε με την μηχανή του, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Έλσα Τόλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον επιστήθιο φίλο της, Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

 «Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι από 18 χρονών. Έχω σκάσει με αυτήν την ιστορία του Κωνσταντίνου. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Δεν ενοχλώ. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το να ρωτάς συνέχεια το θεωρώ αδιακρισία. Ξέρω ότι έχει κινητικά προβλήματα. Ότι κάνουν λογοθεραπείες. Οι γιατροί τα έχουν δώσει όλα. Επιβάλλεται να γίνει καλά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά η Έλσα Τόλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top