Το MasterChef 2, o πιο συναρπαστικός μαγειρικός διαγωνισμός των τελευταίων ετών, μπαίνει στην τελική ευθεία με μια μεγάλη πρόκληση για τους 8 καλύτερους μάγειρες! Θα κληθούν να συνεργαστούν αντίστοιχα  με 8 κορυφαίους Έλληνες σεφ, σε ένα μαγειρικό μαραθώνιο υψηλής γαστρονομίας!

Στόχος της διαδικασίας είναι οι παίκτες να έρθουν σε άμεση επαφή  με σπουδαίους chef στην Ελλάδα, να δουν από πρώτο χέρι τις συνθήκες εργασίας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κύρους και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους, λίγο πριν τη μεγάλη, τελική ευθεία.

Ποιοί έχουν τα κότσια και… γερό στομάχι, να αντιμετωπίσουν στην κουζίνα τον Χριστόφορο Πέσκια, τον Ανταμ Κοντοβά, τον Χρόνη Δαμαλά, τον Θοδωρή Παπανικολάου, τον Μιχάλη Νουρλόγλου, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γκίκα Ξενάκη, τον Βασίλη Μουρατίδη;

Από την Τετάρτη 21 Μαρτίου και για 5 συνεχόμενες ημέρες, μέχρι και την Τρίτη 27 Μαρτίου (τελικός), οι 8 διαγωνιζόμενοι, που βρίσκονται στο MasterChef, γίνονται «ζευγάρια» με τους βραβευμένους Έλληνες σεφ, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο μέντορα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Οι παίκτες φτάνουν προετοιμασμένοι για τη δοκιμασία του Mystery Box, όμως τους περιμένει όμως μια μεγάλη έκπληξη!

Ένα μαγειρικό πρωτάθλημα από το οποίο έχουν να κερδίσουν πολλά!

Οι κριτές ανακοινώνουν στους διαγωνιζόμενους την έναρξη της εβδομάδας του Silver Award και υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef οκτώ διακεκριμένους Έλληνες σεφ.

Ποιοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το έπαθλο των 10.000 ευρώ; Και ποιοι θα αποκλειστούν νωρίς και θα αναγκαστούν να ανέβουν στον εξώστη;

 

Tags: